Avtrekks-varmepumper

Lavere strømregning, bedre inneklima

Slik virker en avtrekks-varmepumpe

Avtrekksvarmepumper fungerer ved å utnytte varmen som genereres fra luften som trekkes ut av bygningen gjennom ventilasjonssystemet. Denne varmen blir deretter overført til et kuldemedium, som komprimeres for å øke temperaturen ytterligere. Det varme kuldemediet kan deretter brukes til å levere oppvarming til bygningen gjennom et vannbårent varmesystem eller luftkanaler. Dermed vil avtrekksvarmepumpen ikke være like avhengig av utetemperaturen for å levere energi til bygget. I tillegg til oppvarming kan avtrekksvarmepumper også være utstyrt med et ventilasjonssystem som sikrer tilstrekkelig luftutveksling i bygningen. Dette bidrar til å opprettholde god inneluftkvalitet og reduserer risikoen for fuktighet og muggvekst. De aller fleste avtrekksvarmepumper produserer også alt varmtvann til din bolig, noe som bidrar til å redusere strømregningen ytterligere.
Alfa Energi - Avtrekksvarmepumpe - Illustrasjon

Hvilket behov dekker produktet?

En avtrekksvarmepumpe er den ultimate «alt-i-ett»-løsningen for ditt hjem. Med denne løsningen får du et ventilasjonsanlegg som også produserer varmtvann og gulvvarme ved å utnytte varmen fra luften som trekkes ut av boligen. Har du et vannbårent varmeanlegg og ikke ønsker å ta kostnaden med å bore en energibrønn for jordvarme, er avtrekksvarmepumpen en kostnadseffektiv løsning. Denne varmepumpen tilbyr ventilasjon, gulvvarme og varmtvann i én og samme enhet.

Hvorfor velge Alfa Energi

Med Alfa Energi sine avtrekksvarmepumper kan du nyte vinteren uten å tenke på om det kanskje blir for kaldt for en varmepumpe, da denne produserer skikkelig varme uansett ute-temperatur. Vi tilpasser anlegget etter din bolig størrelse.

Alfa Energi gruppebilde

Hva sier våre kunder?

Christina Meling
Les mer
Veldig fornøyd med splitpumper fra Daikin via Alfa Energi AS. Roy hadde stålkontroll på hva som ble finest og mest fornuftig utført, og Konrad installerte dette perfekt. Veldig fornøyd og kommer til å anbefale videre 🌞
Tom Koloy
Les mer
Fikk installert luft til vann varmepumpe av Alfa Energi. Meget fornøyd! Fra første kontakt var oppfølgingen proaktiv, Peter hadde gode innspill på befaring ift optimal teknisk utførelse, og tilbudet og leveringstid var best ift de jeg sjekket med. Fremdeles like førnøyd etter 1 års bruk og tusener spart på strøm 🙂
Per Hjartøy
Les mer
Meget fornøyd kunde. Det tok kun 4 dager fra støping av fundament til varmepumpa var i drift. Meget god kvalitet på utført arbeid. Produkter i toppklasse. Firmaet tar seg god tid til kunde. God informasjon. 100% Punklighet. Hyggelige ansatte. Pris som avtalt. Hva mer kan en ønske?

Markedets beste service-avtale

Book en serviceavtale i dag for å sikre optimal ytelse og levetid for din varmepumpe.

Hopp rett ned til innholdet