Luft-til-luft varmepumper

Lavere strømregning, bedre inneklima

Slik virker en luft-til-luft varmepumpe

I en luft-til-luft varmepumpe blir uteluften sugd inn i varmepumpen, hvor den møter et lukket system. Dette systemet inneholder et kjølemedium som blir til gass ved veldig lav temperatur. Gassen går så til kompressoren, hvor den komprimeres og trykket øker. Dette gjør at temperaturen stiger kraftig. Den varme gassen går deretter via en kondensator som gjør at den avgir varmen til pumpens inne del. Samtidig går kjølemediet tilbake til flytende form, klar for å bli gass, og varmepumpen kan igjen hente mer varmeenergi fra uteluften.
Hvordan virker en luft til luft varmepumpe

Hvilket behov dekker produktet?

En luft-til-luft varmepumpe er en effektiv løsning for å redusere energikostnadene i både boliger og kontorer. Den krever minimal installasjon og ingen distribusjonsnettverk som vannbåren varme. Med riktig plassering kan den dekke det meste av oppvarmingsbehovet, samtidig som den kan kjøle ned boligen om sommeren.

Play Video about Luft til luft varmepumper installert på Tufte gård

Hvorfor velge Alfa Energi?

Alfa Energi er din pålitelige partner innen varmepumper som tilbyr befaring, skreddersydde forslag og optimal plassering tilpasset ditt bygg eller ditt behov.

Alfa Energi - Luft til luft varmepumpe ferdig installert

Hva sier våre kunder?

Christina Meling
Les mer
Veldig fornøyd med splitpumper fra Daikin via Alfa Energi AS. Roy hadde stålkontroll på hva som ble finest og mest fornuftig utført, og Konrad installerte dette perfekt. Veldig fornøyd og kommer til å anbefale videre 🌞
Tom Koloy
Les mer
Fikk installert luft til vann varmepumpe av Alfa Energi. Meget fornøyd! Fra første kontakt var oppfølgingen proaktiv, Peter hadde gode innspill på befaring ift optimal teknisk utførelse, og tilbudet og leveringstid var best ift de jeg sjekket med. Fremdeles like førnøyd etter 1 års bruk og tusener spart på strøm 🙂
Per Hjartøy
Les mer
Meget fornøyd kunde. Det tok kun 4 dager fra støping av fundament til varmepumpa var i drift. Meget god kvalitet på utført arbeid. Produkter i toppklasse. Firmaet tar seg god tid til kunde. God informasjon. 100% Punklighet. Hyggelige ansatte. Pris som avtalt. Hva mer kan en ønske?

Bestill gratis befaring fra Alfa Energi

Med over 15 års erfaring sikrer Alfa Energi optimal plassering av varmepumper for maksimal ytelse og minimal støy. Velg oss for pålitelig installasjon og nyt et komfortabelt inneklima året rundt med energieffektive løsninger.

Hopp rett ned til innholdet