Om oss

Vi er en gruppe energi-entusiaster. I 2009 begynte vi å bekymre oss over energisløsingen (eller kall det gjerne energisløsingen) i mange bygg. De var dårlig isolert og ble varmet opp med panelovner og varmekabler. Strømmen var billig, så de fleste kunne ha det slik.
 
Strøm er så verdifull at den fortjener å bli brukt bedre. Våre løsninger gjør om strøm til varme fem ganger mer effektivt. Hvis du bruker 1,0 KWh på vårt system, får du ut 5,0 Kwh i varme til bygget ditt.
 
Derfor startet vi vår «misjon» for å selge det beste av det beste til alle som vil ha lavere strømregning, bedre inneklima og noen ganger gratis kjøling.
 
Vi har spart kundene våre for millioner av Kwh over årene. Forhåpentligvis har vi også gjort inneklimaet mye bedre for kundene våre, og på den måten hjulpet mange med astma og pollenallergi.
Alfa Energi gruppebilde
Alfa Energi - vår visjon

Vår Visjon

Alfa Energi har som visjon å være den foretrukne leverandøren av varmepumper, kjent som de beste av de beste. Vi streber etter å levere enestående service, uovertruffen kompetanse, og produkter av høyeste kvalitet. Vår dedikasjon til fortreffelighet sikrer at våre kunder får de beste løsningene for energieffektivitet og komfort.

Hva sier våre kunder?

Christina Meling
Les mer
Veldig fornøyd med splitpumper fra Daikin via Alfa Energi AS. Roy hadde stålkontroll på hva som ble finest og mest fornuftig utført, og Konrad installerte dette perfekt. Veldig fornøyd og kommer til å anbefale videre 🌞
Tom Koloy
Les mer
Fikk installert luft til vann varmepumpe av Alfa Energi. Meget fornøyd! Fra første kontakt var oppfølgingen proaktiv, Peter hadde gode innspill på befaring ift optimal teknisk utførelse, og tilbudet og leveringstid var best ift de jeg sjekket med. Fremdeles like førnøyd etter 1 års bruk og tusener spart på strøm 🙂
Per Hjartøy
Les mer
Meget fornøyd kunde. Det tok kun 4 dager fra støping av fundament til varmepumpa var i drift. Meget god kvalitet på utført arbeid. Produkter i toppklasse. Firmaet tar seg god tid til kunde. God informasjon. 100% Punklighet. Hyggelige ansatte. Pris som avtalt. Hva mer kan en ønske?
Hopp rett ned til innholdet