Varmepumpekalkulator fra Alfa Energi

Varmepumpe-kalkulator

Regn ut hvor mye du kan spare med varmepumpe

20000 kwH
60 %
1.25 kr

Dine potensielle besparelser

[forbruk]*[oppvarming]/100*[pris]
[forbruk]*[oppvarming]/100

Besparelser & Finansiering

La varmepumpen betale for seg selv

Hvorfor ikke la besparelsene på strømregningen betale for din nye varmepumpe? Det er en smart investering som både sparer penger og bidrar til et bedre miljø. De fleste varmepumpeinstallasjoner betaler seg tilbake innen to år, og deretter har du 10-13 år med lave energikostnader.

Alfa Energi tilbyr en gunstig finansieringsordning med rentefritt lån i to år og et månedlig gebyr på kun 70 kr. Dette lar deg nyte energieffektiv oppvarming fra dag én uten å belaste husholdningsbudsjettet. Over tid vil besparelsene på strømregningen dekke kostnadene for varmepumpen og gi deg økonomisk romslighet.

Grønne lån gjør energiinvesteringer lønnsomme

Grønne lån støtter miljøvennlige tiltak i boliger og næringsbygg, som installasjon av varmepumper, solcellepaneler, og energieffektive vinduer. Disse lånene gir ofte en rentefordel på 0,6 %, noe som gjør bærekraftige investeringer økonomisk attraktive. Ved å fremme grønn finansiering bidrar bankene til globale klimamål og reduserer energikostnader og karbonutslipp på lang sikt.

Alfa Energi hjelper deg med dokumentasjon og investeringer for lavere strømregning, lavere lånerente, og et bedre inneklima.

Varmepumpelån fra Alfa Energi og Ressursbank
Varmepumpefinansiering hos Alfa Energi

Offentlige støtteordninger

Få varmepumpestøtte av din kommune

Noen kommuner har egen støtteordning for sine innbyggere som velger og kjøpe varmepumpe. Under finner du en liten overskt:

Stavanger kommune

Sola Kommune

Randaberg Kommune

Gjesdal kommune

ENOVA

I tillegg så har ENOVA støtte til større rehabiliteringer om enn velger Bergvarme eller andre besparende løsninger.
 
 
Del din glede med noen andre på sosiale medier:
Hopp rett ned til innholdet